top of page

Що перше? Купити фотоапарат...

Оновлено: 14 черв. 2023 р.

Зі всіх можливих запитань , що виникають в людей , що навчаються фотографії , та всіх моїх майбутніх студентів , є одна сама поширена дилема!


ЩО ПЕРШЕ?

Фотоапарат ? Курси? Об’єктиви? Набори настройок і пресетів? Екшенів? Скільки курсів я маю пройти 3-4?


Ця дилема і нерозуміння з чого почати робить саме страшне, гальмує вашу мрію і наснагу до її виконання! Та не все так погано , головне чітко визнати, що є завдання, і ми розберемось , як з ним впоратись 👌🏼


✔️Купити фотоапарат . Коли мене запитують чи обов’язковий потрібен фотоапарат і об’єктиви для навчання , я навпаки радію що студент їх ще НЕМАЄ❗️❗️❗️

Бо саме ті наші перші фотоапарати і об’єктиви , які ми купуємо , бо побачили відгук або відео в інЕті, або в когось зі знайомих , не обовов‘язково є потрібні саме вам! І потім виходить , камера є, а толку мало!


І тоді перегорнувши , багато сторінок з відео на ютуб, ми розуміємо, ЩО НІЧОГО НЕ РОЗУМІЄМО, і починаються пошуки навчання!


Або варіант для «продвинутих» накупити ще купу 🙃 об’єктів або пресетів чи екшнів, і знову вчитись на своїх граблях!


Так було в мене, і я думала, що розберусь сама, в результаті накупила купу «хламу» це я про об’єктиви і настройки, і всеодно не розуміла як дійти до рівня тих кадрів , які я хочу!


✔️Саме тому , знаючи ваші потреби! Пишіть в мій інста : «ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦІЮ» і я подарую БЕЗКОШТОВНИЙ РОЗБІР онлайн або по телефону консультацію на 15 хв і розкажу, що робити конкретно у вашому випадку, як йти вперед з тим набором інструментів, фотоапарату , знань і мрій, які є зараз 🙏🏻


Або записуйся на мій курс МИСТЕЦВО ФОТОГРАФІЇ, і поступово розберемось зі всім, разом виберемо фотоапарат і разом підемо на перші зйомки !


Фотошкола Ірини Дяченко





38 переглядів0 коментарів
bottom of page