top of page

Поговоримо про страхи,рамки та життєвий досвід! Або як зробити, щоб у вас хотіли замовити фотосесію!

Оновлено: 14 черв. 2023 р.

Поговоримо про страхи,рамки та життєвий досвід! Або як зробити, щоб у вас хотіли замовити фотосесію!


Опираючись на власний досвід, я сформулювала концепцію, яка допомогла подолати власні комплекси та тривоги.

Отож, дуже часто на шляху до мрії нас зупиняють думки інших і рамки, які виставляє суспільство. Я пам‘ятаю, що напочатках своєї роботи я хвилювалася, що ринок фотографії вже і так переповнений професіоналами. Цей страх породжував в мені зневіру, що і у мене вийде зайняти вагоме місце у цьому просторі. Але, як виявилось, навіть тоді знайти свого клієнта було нескладно.


Сьогодення ж диктує нові правила життя, які, на моє переконання, значно полегшують цей процес. Сучасність навчила нас сприймати величезний спектр товарів та послуг через візуал, тобто через світлину.


Поміркуйте: коли ви розгортаєте каталог товарів, відкриваєте меню ресторанів у телефоні чи замовляєте одяг на сайті, на що ви дивитесь спершу?? На розмір, опис, ціну, чи все ж на картинку?! І лише подумайте, що за кожною цією світлиною прихована робота професійного фотографа. Тому, якщо у вас виникає страх заблукати у сфері сучасної фотографії, пам‘ятайте «золоте правило»: на кожен товар є свій покупець, а попит породжує пропозицію!


Можливо, напочатках вам буде здаватись, що і ретуш недосконалий, щось не те із кольорами чи композицією, але навіть тоді ви обов‘язково знайде свого клієнта, якому дуже подобатиметься ваша робота.


Пам’ятайте, щоб у вас хотіли замовити фотосесію !

«Не помиляється той, хто нічого не робить..». Тому вірте у себе, цінуйте та вдосконалюйте свій талант і впевнено крокуйте у майбутнє!!


Поради щоб саме  у вас хотіли замовити фотосесію




14 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page