top of page

Мало чи багато!? Університет чи курси фотографії !

Оновлено: 14 черв. 2023 р.

Мало чи багато!? Університет чи курси фотографії !


Часто саме цими критеріями ми керуємось при виборі послуги або товару! Якщо є безплатний матеріал в ютубі, то навчання на курсах - це коштує багато!

А якщо навчатись на факультеті на платному , на спеціальності в якій потім не знайдеш робот ,то це не не багато! А якщо один раз вкластись в курси фотографії, що стануть твоєю професією мрії і почнуть окуплятись, то знову страх невдач говорить , що це НЕ МАЛО!


Так повелось, ми мріємо , боїмось , робимо кроки і шукаємо самих себе! Якщо щось лежить безкоштовно- то нікому не потрібне, якщо ти знаєш ціну продукту , то і приходить попи! Ці порівняння стосуються багатьох і продовжувати можна довго!


Зараз я намагаюсь балансувати між двома поняттями , або було НЕБАГАТО для бажаючих, та достатньо аби людина цінувала мої знання і свою інвестицію !


300$ за три місці навчання- це багато? 300$ за одну фотосесію в США чи Європі , як зараз отримуюсь мої випускниці - це мало, чи багато !? Отож, кожному своє!


Обирай сам: курси фотографії чи навчання в університеті.


А я залюбки роблю все аби для вас було зручно і не багато!🫶🏻

Ще даю розстрочку , раніше - це була половина вартості, та тепер прочитавши ваші історії , я розумію вас ще більше і готова йти на зустріч, 100$ в місяць! Тому не відкладайте, а забирайте зараз цю можливість !



Обирай сам: курси фотографії чи навчання в університеті.

15 переглядів0 коментарів
bottom of page